keskiviikko 18. elokuuta 2010

#339 BJJ - Timo

Aloitettiin lämmittelemällä perusjuoksulla ja sitten kerrattiin pakenemiset guardista siltaamalla ja polvikyynerpää-tyylillä. Päivän tekniikkana vastatekniikat kyseisiin pakenemisiin ja niistä lopetukset kauluskuristuksella.

Kylki on jo vähän parempi, joten uskaltauduin sparreihin. Sparraaminen onnistuu kunhan vältän riuhtomista ja kaveri ei runno suoraan kylkeä. Tiettyjä peruspakenemisia ei voi tehdä ollenkaan, joten painiminen aika mielenkiintoista, kun joutuu välillä vaan odottamaan, että kaveri tekee jotain mistä saa tilaa pakenemiselle tai sweepille. Itse ei pahemmin pysty tilaa tekemään, koska siltaaminen ja katkarapu ottavat kylkeen.

Painit meni ihan hyvin ja sain käytettyä tekniikkaa mitä olen drillannut vimeiset puolivuotta - sivusidonnasta northsouthiin ja siitä kimura, cross pass ja halguard sweepit. Pitää muistuttaa itselleen pakeneminen reverse sivusidonnasta (Cyborg Abreun video) ja cross pass:n puolustus. Timo oli taas odotetusti ihan mahdoton vastus, kun sitä ei saa selälleen kuin naulapyssyllä ja sitä ei sattunut mukaan. Jännitin kylkeä sen verran, että kaasu loppui pahasti viimeisessä erässä vaikka olin mountissa päällä... :)

Ei kommentteja: