keskiviikko 1. syyskuuta 2010

#346 BJJ - Kylässä Hilti Vaasassa


Työreissuni vei vaasaan ja olin kutsunut itseni Hilti Vaasalle kylään ja Benu ystävliisesti suostui jopa tulemaan painimaan salille ennen vakitreenejä, jotta kerkeisin junaan.

Löysin paikalle lievän harhailun jälkeen ja kävimmi läpi halfguard juttuja. Oma akilleen kantapää, jonka vielä tarjoan liian helposti tukeutussani single leg guardiin, on crosspass ja pähkimme sitä jonkin aikaa. Suurin uusi yksityiskohta itselleni oli crosspassissa alla olevan kaverin polven "naulitseminen" lähempää polvea ja oman kyynerpään työntäminen alas, jotta kaveri ei saa polvea väliin.

Lopuksi sparrailtiin. Oli taas älyttömän kivaa sparrata "uuden" kaverin kanssa, joka tekee tekniikat hieman erilailla, mihin on tottunut omalla salilla. Benu vei minua kyllä kuin litran mittaa, mutta muutamia sweeppejä sain sentään aikaiseksi.

Painit loppuivat noin tunnin jälkeen, kun onnistuin lahjakkaasti tekemään suoran käsilukon itselleni ja kyynerpää yliojentui. Olin hakemassa syvästä halguardista "anssi-sweeppiä", jonka Benu kontrasi hyvällä basella. Siirryin nostamaan huukilla jalkaa ylemmäs, jotta saisin polven jalan alle ja lisää vipuvartta sweeppiin . Olin samaan aikaa ottanut toisella kädellä (sillä joka menee reiden alta) kiinni Benun  hihasta. Lähdin sweeppaamaan sisään tuodun polven avustuksella ja Benu postasi sillä kädellä jonka hihasta minulla oli kiinni.... käsi suoristui ja oli nilkan päällä ja sweeppasin Benun suoraan käden päälle. Snap, crackle and pop...  TÄYSIN oma tekninen virhe. Ei tosin sattunut yhtään mutta ääni ei ollut kiva. Nyt käsi aristaa jonkin verran, mutta oikeastaan huomenna vasta selviää missä mennään. En usko, että meni mitenkään pahemmin.

Hieno sali on Vaasan porukalla ja oli todella hauska käydä... Kiitos Benulle.

ps. Tajusin vasta junassa, että jäin pystyyn yhden jääpussin.. Pitää palauttaa seuraavissa kisoissa. :)

2 kommenttia:

Benu kirjoitti...

Kiitos itselles Kristian! Kivaa oli ku tulit vierailulle :) Tervetuloa uudestaan :)

Kristian kirjoitti...

Varmasti tulen, ensi kerralla yritän olla lukottamatta itseäni, niin ei jää treeni kesken... :D Saatiin me onneksi noin tunti treenattua.

Jos olet tulossa Helsinkiin ja tarvitset painiseuraan, niin laita viestiä.