sunnuntai 10. lokakuuta 2010

#363 BJJ Sunnuntaiklubi + astangajooga

Ensin lämmiteltiin vähän kahvakuulilla ja sitten käytiin sama ohjelma kuin junnuille perjantaina, eli:

Neljä "asemaa" joista ensimmäinen on se mihin pyritään aina tuomaan kaveri muista asemista. Esimmäisessä kaverin posture on rikottu ja toisella kädellä pidetään kaverin niskan takaa posturea alhaalla ja toinen sitoo overhookilla toista kättä. Pää pidetään piilossa kaverin pään vieressä ja toisella kädellä torjutaan headbutit tarvittaessa.


Toinen asema, on kun kaveri vetää käden taakse löydäkseen, jolloin avautuvaan tilaan laitetaan oma polvi ja kädellä koukutetaan apinaotteella ojentajan takaa ja ikäänkuin spiderguardimaisesti hallitaan käsiä. Heti tilaisuuden tullen "pudotetaan" kaveri takaisin ykkösasemaan.


Kolmos asemassa kaveri ottaa posturea, jolloin laitetaan omat polvet kaverin rinnan eteen ja jalat lantiolla ja oma lantio ylös, jolla saadaan etäisyyttä niin, että kaverin lyönnit eivät yllä päähän (suojataan kuitenkin päätä). Taas tilaisuuden tullen "pudotetaan" kaveri takaisin ykkösasemaan.


Nelos asemassa kaveri nousee seisomaan, mutta puskee edelleen kohti lyödäkseen - pidetään jalat lantiolla ja pidetään etäisyyttä ja tilaisuuden tullen "pudotetaan" kaveri takaisin ykkösasemaan.


Lopuksi sparrattiin, niin että kaverille hanskat käteen ja guardiin. Kaveri tehtävä on pitää painetta päällä ja ground and poundata guardista niin hyvin kuin pystyy. Oli älyttömän hauskaa ja tekniikka toimi todella hyvin - jos ei itse alkanut hötkyilemään ja oikomaan käsiä vastaan, niin todella harva lyönti tuli läpi ja nekin lähinnä kylkeen.

Lopuksi joogattiin Hipkon astangatunnilla...

Ei kommentteja: