keskiviikko 20. lokakuuta 2010

#367 BJJ - Timo


Maanantain sparrimaratoonin, jälkeen ajattelin että treenailenpa tänään vähän kevyemmin, mutta toisin kävi. :)

Lämmiteltiin ja sitten yleisön pyynnöstä tehtäväsparrattiin koko treenit. Keskityin tekniikan käyttöön ja sainkin ihan hyvin painittua, niin että "kaasua" riitti. Sain muutaman kuristuksen, Marko kuristi minut tyypilliseen tapaansa taas vyöllä.

Viimeisessä erässä kauluskuristuin niin, että nyt on "musta silmä" - ei ollut ihan kohdallaan, mutta taputin, kun tuntui että poskipää menee sisään. sekä olkapää sai jonkun ruhjevamman ja nyt ei tykkää käsi liikkua normaalisti, mutta toivon/luulen että se on vain kolahtanut johonkin.

Lopuksi Toni näytti kaikille porilaisen triangelin ja Marko lentävän käsilukon. Oli ihan kivaa, mutta nyt on pakko antaa kropan levätä loppuviikko, jotta jaksaa Lucion seminaarin. Sunnuntai klubilla treenataan suoraa käsilukkoa ja sitten alkaakin leiri.

EDIT: Klo 2.46 yöllä olkapää on sen verran kipeä, että voi olla vähän hiljaista Kristianin leiriin osallistuminen (käsi ei tykkää liikkua keskilinjasta, kun pitää kättä kuin olisi lyönyt suoran ja siirtää siitä kättä sisään päin). Se muhkura mihin solisluu kiinittyy hartian päällä, on turvoksissa, kosketusarka ja siihen sattuu kun kättä liikuttaa sisään päin tai yrittää nukkua sillä puolella. Nyt harmittaa, kuin pientä oravaa, jolla on käpy jäässä ja hammas poikki, jos tämä estää leirille menon.

2 kommenttia:

Marko kirjoitti...

Kylmää vain tuohon tassuun puolen tunnin ajan muutamia kertoja päivässä. Kyllä sut vielä leirille kuntoon saadaan!

Anonyymi kirjoitti...

Itsellä olkapää reistaillut kanssa mutta aina auttanut päivän pari lepo ja sen jälkeen heti käsi liikkeelle niin jo viikossa käyttökunnossa. Tosin itsellä sijoiltaanmenon takia hieman heikko niin ei taida ihan sama vika olla..