sunnuntai 7. marraskuuta 2010

#371 BJJ - Lucion seminaari ja purppura

Viime viikonloppuna oli vyökoe, jonka sain suht kunnialla linkutettua olkapää teipattuna läpi ja tänään oli Lucion seminaarin viimeinen päivä ja Lucio myönsi minulle Laurille ja Tapsalle purppuravyöt. Sinisiä vöitä saivat Terhi, Tomi, Steffi, Mika, Janne ja Dimitri. Onneksi olkoon.

Viimeisen päivän ohjelmaan kuului perinteisesti tiimi kisat, missä vuorotellen oli bjj-teknisiä ja fyysisiä haasteita. Tekniikoina käytiin läpi suoraa käsilukkoa, tupla ohituksia, tuplahyökkäykiä yms. ja fyysisenä pukkihypittiin ja tehtiin vatsoja.

Ryhmämme ilmoittautui hienosti kunnon etukenossa lähes joka haasteessa ensimmäisenä näyttämään tekniikkaa, jonka seurauksena pääsimme lisäjumppaamaan vöiden soidessa selkänahoissamme.

Vyö seremoniassa pääsin marssimaan purppuralle kuuluvat kaksi kierrosta + yksi muiden hakatessa vöillä selästä vauhtia. Lucion Hipkon seminaarit ovat erittäin suosittuja ja noin viidenkymmenen ruosikijan käytävä on mieleenpainuva näky. Tätä kirjoitellessa selkänahkani väri sointuu kauniisti vyön värin kanssa.

Vöiden jaon jälkeen otettiin sparria sain hihitellä ihmisten ilmeille, kun bjj:tä myös harrastava vaimoni huusi pojallemme, että "Osvald (lempinimi), tule painimaan mamman kanssa...".  Oli muutama WTF ilme, kunnes tajusivat, että paikalla oli koko perhe.

Olkapää on sen verran arka, että omat painit olivat Oliverin kanssa, joka on mukavan tekninen ja kevyt vastustaja... oli mukava päästä jo vähän sparraamaankin. Oliverikin sai natsan oranssiin vyöhönsä.

Hipkon gallerista löytyvät Miisan ja minun ottamat kuvat

Hipkon facebook sivulla on myös Vilman ottamat kuvat

ps. Ishi-Petri oli tehnyt todella hienot vyöt graduiduille....

5 kommenttia:

Ola kirjoitti...

Onnittelut uuden vyön johdosta!!!!

Riku Ähvä kirjoitti...

Onnea purppurasta!

Peter kirjoitti...

Jämäkät onnittelut! Pahoittelen, etten päässyt piiskajaisiin soveltamaan lentävää rystylyöntiäni...

Kristian kirjoitti...

Minua ei harmita ollenkaan... vieläkin vähän vaikea nojata mihinkään... :) Siis sinä olisit voinut olla mielellään paikalla, mutta lentävää rystyäsi en kaivannut... :D

Jari S. kirjoitti...

Onneksi olkoon uudesta vyöstä!

Harmittaa kun ei päässyt leirille.