maanantai 28. helmikuuta 2011

#405 BJJ - Jesse

no jooo....jiu jitsu on brutaali laji, joko osaat tai sitten et... matolla se selviää. Minä en osaa, joten hengitetään rauhallisesti ja huomenna taas ottamaan turpaan kaikilta... huoh. Kypärä päähän ja päätä seinään, sano.... eiköhän joskus anna periksi, kun tarpeeksi takoo.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se alkuperäinen teksti oli paljon parempi ;)

Kokeiles nyt vaihtaa se jooga siihen punttiin. Varsinkin alkuvaiheessa kehitys on huimaa, eikä niitä "lisäravinteita" tarvitse edes harkita.

Youtubesta löytyy pätkiä, kun modernit BJJ taistelijat valmistautuvat kisoihin. Kyllä ne nostavat punttia ja huhkivat lisäpainojen kanssa.

Kristian kirjoitti...

Joo, sensuroin vähän, kun ei moisia vuodatuksia tarvitse kaikkien katsottavaksi laittaa... eteenkin kun ovat "normaaliminäni" vastaisia... joskus vaan ei jaksa.. ;)

Ilman astangajoogaa en pääsisi edes aamuisin sängystä. Teen joka aamu lyhyen harjoutuksen. Täytän kohta 42, joten tuo voimaharjoittelu tämän 3-4 lajitreenin päälle on ihan mahdolon yhtälö ilman "lisäravinteita".

Painan kuitenkin 83kg ja nuorena miehenä meni penkiltä yli 105kg, joten en ihan riisikeppi kuitenkaan ole. Heiluttelen palautumisen mukaan kuitenkin kahvakuulaa kerran pari viikossa.

Oikeastaan tärkein asia on se, että haluan oppia jiujitsua, joka kuitenkin perustuu tekniikkaan ja vipuvoimiin. Se huomaa, kun painii mustavöiden kanssa, kuinka vaivattomasti he pystyvät viemään meitä aloittelijoita.

Jos voimapaini oikeasti kiinnostaisi, niin olen väärässä lajissa. ;) Tämä on vain aika pitkä polku ja välillä tekee mieli oikaista, vääntämällä voimalla, mutta se ei ole jiu jitsua....