torstai 10. helmikuuta 2011

Teknistä sparria...

Hienoa katsottavaa, kun rullaillaan tekniikalla eikä riuhtomalla.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

2.15 ja 4.58 oli sellaiset "lopetukset", että piti ihan katsoa youtubesta mistä oikein oli kyse.

Joko opettaja oli vain sen verran hyvä, että noi toimii tai sitten oppilas osoitti rispektii taputtamalla.

Kristian kirjoitti...

No, joo... Tuo ekahan tuollainen Von Fluke kuristuksen sukulainen ja toinen yhdenkäden RNC... osastoa: saattaa toimia, jos osaa hyvin, mutta teknisessä sparrissa taputetaan muutenkin todella ajoissa. Idealla, että kun lopetus alkaa olla kohdillaan = niin että siitä ei enää tekniikalla karkuun pääse vaan pitäisi alkaa voimalla rimpuilenaan -> taputetaan ja jatketaan pyörimistä.

bantza kirjoitti...

Tuolla seinällä oli useammassa kohtaa niinku puhelin numeronäppäimistö piirrettynä, mutta numerot sekoitettuna. Onkohan tällä jokin merkitys olemassa? :)

Vesa kirjoitti...

Siis oliko toi parin minuutin kohdalla tehty juttu joku oikea lopetustekniikka? Minusta se vaan puristi päästä. Keskiviikkona peruskurssin treeneissä yksi kaveri taputti, kun tein vastaavan prässin ohittaessani half guardia. Vai jäikö tuossa joku hienous minulta huomaamatta? Tuo mustapaitainen näytti olevan tasoa valkoinen vyö, joten ehkä sen takia tuo matsi näytti rollailulta, vaikka se olisikin yrittänyt sata lasissa. :P

Anonyymi kirjoitti...

Toi mustapaitainen oli varmaankin joku peruskurssilainen, joka varmuuden vuoksi vain taputti koska tuntui "oudolta".

Tuollaisiinhan törmäilee aloittelijoiden kanssa. Itse olet rakentelmassa hienoa kuristusta, kun puolessa välissä rakennusprojektia kaveri taputtaa. Sitten kun kysyt, että tuntuiko se muka jossain, niin vastaus on jotain "joo, olkapäässä pikkasen"... Lopulta sitä vain rupeaa välttämään ihan aloittelijoiden kanssa rullailua.

Ei kai tuo Von Flue nyt oikeasti toimi lukkopainissa? Puvun kanssa isompi ja vahvempi kaveri voi tuollaista tehdä, mutta ei sekään helppoa ole.

Samoin yhden käden RNC vaikuttaa lukkopainissa urbaanilta legendalta.

En suostu uskomaan em. tekniikoiden toimivuutta (varsinkaan teknisessä sparrissa)... En, en, en :P