perjantai 11. helmikuuta 2011

Kävijöitä... yms...

Aina välillä mietityttää, että miksi hitossa näitä tänne kirjoittelen. Treenien läpikäyminen ajatuksella on auttanut paljon omassa jiujitsussa, mutta pitääkö niitä julkisesti täällä pähkiä. Sitten tulee katsottua statistiikkaa ja ei voi kuin ihmetellä kävijämäärää kuitenkin tälläisessä "marginaalilajissa".

Kaikista näistä videoista ja muista linkeistä on minulle hupia ja hyötyä, joten kiva että vaikuttaa olevan muillekkin. Kiitos, kun käytte - kommentoida saa aina jos tekee mieli sanoa jotain - niitä on hauska lukea ja yritän vastata aina kysymyksiin parhaan kykyni mukaan.

Statistiikkaa:
Sivun katselut tänään
262
Sivun katselut eilen
411
Sivun katselut viime kuussa
11 959

ps. Peukalo paranee vauhdilla, nyt tuntuu että se ei enää ole irti.. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kun jaksat kirjotella ja lisäillä videoita. ite tulee tasaisin väliajoin luettua. Jutut on mielestäni hyvää luettavaa ja sopii alkeiskurssilaisista aina vuosia reenanneille. Laittaa hyvin pähkäileen erilaisia asioita ja mielestäni bjj on juuri siitä harvinainen laji että "ahaa" elämyksiä tulee joskus tatamin ulkopuolellakin.

Anonyymi kirjoitti...

Olet kerännyt hyviä videoita blogiisi. Lajia kohtaan tuntemasi innostus tulee todellakin esille kirjoituksistasi. Jatka samaa hyvää linjaa!

Unknown kirjoitti...

Älä vaan lopeta blogin kirjottelua, minäkin luen sitä säännöllisesti. Kirjottelen itsekin omaa blogia kun huomasin, että se on todella hyvä tapa sisäistää uudet tekniikat kun ne käy uudelleen läpi päässä. Ja tietysti toimii "arkistona" jos unohtuu asioita.