tiistai 5. huhtikuuta 2011

#424 BJJ Seminaari - Lucio

Lämmiteltiin ja tekniikkana Omoplata sweeppi, kun kaveri nousee pystyyn tai sitten vastasuuntaan Saulo-sweeppi. Tehtävä sparrit lähtivät pystystä, niin että kaveri oli saanut jo omoplata otteet. Oli hankalaa...

Vapaa sparrissa vedin kaksi erää Markon kanssa, joista toisessa tein typerän aloittelijan virheen - eli jäin turhaan voimalla pitämään guardia kiinni, kun tilanne oli jo menetetty ja sitten polvessa tuntui jotain. Onneksi se tuli tilanteessa, että polvi oikeastaan venyi pituutta - eikä ollut kummempaa sivuttaikiertoa. Oppia ikä kaikki... eli kun tilanne ollaan menettämässä, niin tarpeeksi ajoissa jo peli uuteen suuntaan... tässä tilanteessa siirtyminen avoimeen guardiin... menetetyssä tilanteesa on typerää roikkua.

Kivaa oli ja eteenkin omoplata-sweeppi tuntui hyvältä - pitää vielä pähkiä miten estää se, että kaveri nappaa krusfiksin sweepin lopuksi. Kättä ei parane jättää sinne jalkojen väliin, mutta välillä sitä oli hanka saada sieltä pois, jos kaveri oli tiukasti "iholla".

Edit: Polvi on arka, joten näyttämään ortopedille ja ainakin muutaman päivä lepoa... huoh...

Edit2: Huh... ei ollut mitään isompaa rikki, eli nivelsiteet näyttäisivät olevan kunnossa. Parissa viikossa pitäisi parantua... eli muutama päivä lepoa ja sitten kivun mukaan.

Ei kommentteja: