perjantai 27. toukokuuta 2011

#445 BJJ - Tommi ja Kristian

Kömmittiin perjantain päätteeksi Tommin kanssa tatamille. Lämmiteltiin perustekniikoilla - käsilukkoja ja sweeppejä. Tekniikkana käytiin läpi suljetusta guardista siirtymistä avoimeen guardiin. Siinä lähinnä jalan käyttämistä tilan tekemiseen ja siirtymiseen single leg guardiin. Sitten katsottiin sweeppejä single leg guardista.

Lopuksi tehtävä sparrattiin guardin ohituksia ja sitten yksi erä lopetukseen, joka kesti reilu puoli tuntia... :) Oli pari kertaa todella lähellä, etten jäänyt suoraan käsilukkoon ja olisin varmaan jäänytkin kisavauhdilla. Lopetuksen sain vihdoin halguardista kimuralla - joskin alettiin olla sen verran valmiita molemmat siinä vaiheessa, että taputus olisi tullut kummalle vaan vaikka nenästä vääntämällä.

Todella kivat treenit ja paljon uutta tuli huomioitua:

1. Baseball kuristukset kneeridestä eivät lähde vieläkään - nyt virhe tuntuu olevan, että päästän paineen pois käsiltä niin, että kaveri pääsee nousemaan puoliksi istumaan ja kaivaa sitten halfguardin.

2. Singe Leg Guardin roll under sweepissä pitää todella pyörähtää vastapuolen kyljelle, että sen saa varmasti toimimaan - se alkoi jo vähän löytymään.

3. Tommi näytti mainion tekniikan kilpparista - eli miten otetaan kimura kilpparista alta. Tällä Tommi lopetti minut tiistaina, joskin vähän modifioituna, kun siitä tuli lopussa rannelukko - tuli ihan puun takaa.

taisin jo sanoa, mutta oli todella hauskaa... :)

Ei kommentteja: