maanantai 29. elokuuta 2011

#476 - BJJ-Klubi

Kerrattiin

Kun melkein kaikilla klubilla kävijöillä on tuo Caio Terran DVD, niin kiinnostaako jotain ottaa tuo sunnuntai hoteisiinsa siihen saakka, kun saan selkäni kuntoon. Eli näyttäisi vain päivän tekniikat? Laittakaa minulle mailia, niin sovitaan yksityiskohdista.

Toinen vaihtoehto, on että minä tulen ja näytän ne läppäriltä ja verbaalisesti opastan, niin tulisi edes jotain tekemistä BJJ:n saralta. Harmittaisi vaan teidän puolesta jättää tuota halfguard juttua tauolle.

Kommenttia tai mailia?

Panu laittoi hyvän ehdotuksen:

"Kolmas vaihtoehto voisi olla, että käytäisiin kertaamassa tähän mennessä läpikäytyjä 21 tekniikkaa ja rivipainilla opeteltaisiin käyttämään niitä? Tai tällain vois olla ainakin pari kertaa?"


Tulen sunnuntaina avaamaan oven ja käydään läpi sopivissa sarjoissa tekniikat alusta tähän missä ollaan nyt. Olin tänään ortopedillä ja sanoi, että ei ole mitään vakavaa, jalassa on hyvät voimatasot ja "lähdetään siitä, että pääset takaisin matolle". Huomenna on magneettikuvat ja tiistaina taas ortopedi. Sitten aletaan kuntouttamaan kunnolla. Tulen mielellään sunnuntaisin paikalle (ja voin antaa avaimen jollekkin aktiiville, jos en jonain päivänä pääse). Voin olla DJ ja vaikka huudella nurkasta jos vyö on sidottu väärin tai jotain muuta yhtä rakentavaa. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Molempi parempi. Voidaanhan aina tarkastella sunnuntai kohtaisesti miten mennään.

-Mikko

bantza kirjoitti...

Kolmas vaihtoehto voisi olla, että käytäisiin kertaamassa tähän mennessä läpikäytyjä 21 tekniikkaa ja rivipainilla opeteltaisiin käyttämään niitä? Tai tällain vois olla ainakin pari kertaa?