sunnuntai 28. elokuuta 2011

Taukoa...

Menin tänään vetämään BJJ-klubia ja kevyen alaselän lämmittelyn (lankutusta ja varovaisia suoria siltoja jälkeen) menin roikkumaan hetkeksi leuanvetotankoon. Alastullessa vasemmasta jalasta lähti hetkeksi kontrolli sähköiskumaisina sykäyksinä, niin että lopuksi istuin lattialla ihmettelemässä. Mitään kipua ei ollut ja olo oli ihan normaali noin 30 sekunttia tuon jälkeen. Normaali kävely ja perusliikkuminenkin onnistuu ihan tavallisesti, mutta jiujitsut taitaa nyt olla painittu siihen saakka, kunnes selkä on kuntoutettu.

Capoeira taitaa olla vaarallinen laji, kun luulen että tämä lähti sieltä. Yhdessä treenissä tunsin vihlaisun alaselässä, mutta se palautui samantein joten en jäänyt sitä ihmettelemään. Siitä lähtien se on sitten vaivannut, mutta ei pahemmin estänyt treenaamista lämmittelyn jälkeen. Olin kuvitellut sitä vain joksikin jumitilanteeksi, mutta nyt on vissiin pakko uskoa, että siellä on jotain oikeasti epäkunnossa. Noh, niillä mennään mitä on annettu. Pelottava kokemus, mutta eiköhän tämä tästä.

Eli BJJ-Klubia ei ole vähään aikaan. Ilmoittelen heti, kun voin taas drillailla ja näyttää tekniikoita. Sori... :I

ps. Kiitos Panulle, kun nappasi Klubin hoteihinsa ja opetti päivän kuristukset.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa harmi juttu tuo sun selkä! Eiköhän se siitä vielä kuntoudu ajan kanssa. Itsekin tässä oottelen, että milloin ekan kerran pamahtaa jotain oikein kunnolla. Blogisi tuli sattumalta vastaan viime viikolla, tää on ollut paras löytö pitkään aikaan! Toivottavasti et ihan kokonaan lopeta kirjoittelua. T: Samalla salilla aloitteleva M :-)