lauantai 4. elokuuta 2012

#633 BJJ - Vapaatreenit

Mentiin porukalla Rastilan salille pyörimään ja lämmittelyiden jälkeen porukka jakautui kahtia toisten harjoitellessa butterflyguard ja X-Guard juttuja ja me drillailtiin noita ohituksia.

Loppusparreissa tuli uusi formaatti, kun päätettiin että ohituksia drillanneet yrittää ohittaa viiden minuutin tehtäväsparrisetteinä X-guardin drillaajia. Hemmetin hyvä ja hauska formaatti... BJJ-Battle... puuttui vain Run DMC taustalta, kuten Tommi tokaisi.

Omalla kohdalla X-Guard posse osottautui vahvemmaksi, kun tuo päämajaan pääseminen avoimesta guardista on aivan hemmetin hankalaa - eteenkin kun kaverit tietää mitä yrität ja hakee x-guardia.

Hakkasin vain väkisin sitä sisään menoa ja täytyy kyllä sanoa, että on vielä pitkä matka. Sitten kuin sinne "päämajaan" kunnolla pääsee, niin ohitukset lähtee jo aika hyvin, mutta kun sinne ei pääse ... ei sitten millään. Kokoajan tuli pataan. Hetken teki mieli jo palata vanhaan "pakota kaveri z-guardiin ja siitä ohi", mutta nyt harjoitellaan uutta vaikka itku tulisi  ...ei tullut ja kivaa oli, vaikka aika Don Quiote fiilis tämän päivän setistä tulikin.

Päivän piristys oli Karin tarina, missä oli kisiksen vapaavuorolla saanut hienoja onnistumisia Cross Passillä ja Side Smashillä, josta vielä mounttiin ja ristikuristus. Eli treeniä vaan, niin ehkä ne sieltä alkaa itselläkin toimimaan. :D

Ei kommentteja: