tiistai 7. elokuuta 2012

#634 BJJ - Ohitustreenit

Vedettiin peruslämmittelyt ja sen perään pelkkiä sisääntuloja päämajaan. Noilla alla olevilla vinkeillä päämajaan pääsemiseksi ja siellä pysymiseen oli jonkin verran vaikutusta - eli homma ei ollut aivan yhtä toivotonta kuin viime viikolla.

Drillattiin lähes kaikki Level 2:sen tekniikat eli X-Pass, Side Smash, Cross Pass, Butt Flop, Toreando, Smash Pass, Over Under, Legdrag sekä Leg Lasson nollaukset. Kuvattiin samalla nuo loput mitä ei vielä oltu kuvattu (kursiivilla)

Lopuksi vedettiin minuutin tehtävä sparria, niin että lähdettiin avoimesta guardista ja alla oleva hakee joko lopetusta tai pisteitä ja päällä oleva joko lopetusta tai pisteitä. Homma meni heti ihan erilaiseksi, kun joutui todellakin varmistamaan sen ohitusen ja itse siltaili ja kääntyili kilppariin loppuun saakka - eli kaverin piti todellakin onnistua siinä sweepissä tai ohituksessa.

Kivaa oli ja pakotin vielä porukan ryhmäkuvaan :D (Ne ymmärtävät sitten, kun tulevat tänne neljän ja viiden kympin väliin - muistoja albumiin :D)

Loput tekniikoista videona alla... (osa 1 ja osa 2 löytyvät tuolta videot linkin takaa blogin yläreunasta)




Ei kommentteja: