keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hotellikuolema ja Marcelo Garcia in Action

Olen Brysselin lentokenttähotellissa neljän päivän koulutuksessa duunin puolesta ja olin kuolla tylsyyteen. Airport Hotelli Sheraton on ruma, sisustus 80-luvulta. Room Servicen tuoma ruoka on kylmää. Pateettinen aamupala maksaa 25e, huoneessa ei kierrä ilma, TV-Kanavat on dubattu, BJJ-saleja ei ole mailla halmeilla ja tämä on euroopan tylsimmässä kaupungissa...

Maatessani sängyllä katsellen kattoa tuli mieleen Miskan kehuma Marcelo Garcia in Action saitti, johon tulee joka päivä uutta materiaalia Marcelon New Yorkin salilta - eli he kuvaavat tekniikoita joka treeneistä. Tekniikat on hyvin indeksoitu ja tekniikan katselun jälkeen voi painaa nappia ja saitti näyttää kymmeniä pätkiä, missä Marcelo käyttää kyseistä tekniikkaa sparrissa.

Tuo on todella hyvä toiminnallisuus, koska opetettu tekniikka on aina ns. perustekniikka jota joutuu sparrissa säätämään tilanteen mukaan. Näin näkee samantein monia eri skenaarioita miten vastustaja voi käyttäytyä, kun kyseistä tekniikkaa on tekemässä.

Palvelu maksaa 25e kuukaudessa, joten hinta oli sama kuin hotellin aamupala. Päätin, että haen aamulla lentokentältä parin euron sämpylän ja otan palvelun kuukaudeksi. Eilinen loppuilta menikin sitten tuijottaessa Marcelon jiu jitsua - hyvää settiä. Tässä BJJ Weeklyn tekemä video arvostelu palvelusta:



Jos ajattelitte hankkia palvelun, niin laittakaan viestiä, niin voin laittaa kutsun ja saamme molemmat ilmaisen viikon. :)

Ei kommentteja: