sunnuntai 12. elokuuta 2012

Päämaja-sessiot ja videot...

Sovittiin Karin ja Miskan kanssa, että jatketaan vielä noiden ohitus sessioiden pitämistä tiistaisin klo 1700 Metsälän vanhalla salilla, kunnes vuokrasopimus loppuu reilun kuukauden päästä. Paljon on vielä drillattavaa...

Tuli tuossa maililla kysymys, että laita video north-south lopetuksista... Nämä videot mitä tänne laittelen ovat lähinnä treenikavereille tarkoitettu muistutuksiksi ja itselle, jotta näen että meneekö ne sinne päinkään ja mietinkin pitkään laitanko niitä ollenkaan julkisiksi.

Olen sen verran aloittelija, että näitä videoita ei pidä ottaa minään "opettelenpa tuosta tekniikkaa", vaan lähinnä muistutukseksi tekniikoista mitä ollaan drillattu. Minä olen 43 vuotias purppuravöinen ukko, eli  jos haluaa hyvät videot, niin ostakaa tuo Rafael Lovaton Jr:n Ultimate Pressure Passing setti... tai Caio Terran Modern Jiu Jitsu ja katsokaa sieltä... ne kaverit osaavat jiu jitsua oikeasti. :)

Paras North South lopetus Kimura setti löytyy minusta Gage Filmin tekemästä Braulio Estiman Sivusidonta videoista, jotka on nyt näemmä laitettu ilmaiseksi Youtubeen. Nämä kannattaa katsoa:

http://www.youtube.com/playlist?list=PL62F052BD402463FC&feature=plcp

Ei kommentteja: