maanantai 24. syyskuuta 2012

#660 BJJ - Jesse

Sparrattiin vajaa pari tuntia. Ensin perinteistä rullailua ja sitten vähän vauhdikkaammin vaparihanskoilla, joka meni kyllä niin totaalisesti puolustamiseksi. Pari kertaa pääsin päälle, mutta muuten oli jossain alla ja yritin pitää Jessen postuuraa alhaalla, että ei tulisi nenä kipeeksi.

Parhaiten onnistui puolustaminen alla guardissa ja yllättävää kyllä mountissa alla, mutta niitä onkin treenannut, kun käytiin Gracie combativesiä läpi.

Mutta kun tulee jotain advanced polvivatsalla ground and poundia tai oldschool Rickson Gracie mooveja missä oma käsi on sidottu pään takaa nippuun, niin oli aika toivoton fiilis.

Normisparrista sain kaivettua, mainion giljotiinin päältä, kun puolustin syvää halfguardia, jota sitten ihmeteltiin hetki. Luulen, että se on jäänyt Bill Cooperin Deep Halfguard killer DVD:setistä joskus takaraivoon. Pitää tarkistaa, kun kerkiää. EDIT: Eipä ollut Bill Cooperin setissä. Inside Roll to Shaolin oli aika samanlainen, mutta hain tuosta perinteisen giljotiinin, ilman että kättä oli sisällä. Pitääpä tutkia tuota lisää...

Parin tunnin sparrin jälkeen oli aika väsynyt olo, kuten kuvasta näkyy...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

:D ei helvetti, hajosin kyl aika hyvin tolle kuvalle! - Otto-