perjantai 21. syyskuuta 2012

Ground and Pound ja siltä suojautuminen:

Viime viikonlopun lyöminen matossa oli sen verran hankalaa, että otetaan sunnuntaiksi tästä mallia, niin tulee alla olevalle vähän hommia:



Gracie Combatives setissä on todella hyvä osuus, missä keskitytään lyömisen nollaamiseen alta guardista. Niitä ei ikäväkyllä löydy you tubesta. Mutta tässä hyvää settiä miten mountissa alla toimitaan, kun kaveri on päällä lyömässä.

Osa 1: http://youtu.be/NkUO9Gw5S1s
Osa 2: http://youtu.be/lliV8tf2PUY
Osa 3: http://youtu.be/2Hbtfwu6Uhc
Osa 4: http://youtu.be/c1lcEopzOmI

Tässä jonkun toisen Gracie Jiu Jitsu kaverin opettamana tuo guardista alta pelaaminen, kun kaveri on lyömässä (kannattaa hankkia tuo alkuperäinen Gracie Combatives setti jos haluaa nähdä tuon todella hyvin opetettuna - tuo kaveri vähän oikoo). Tuohon kun lisää hyökkäykset overhook otteella mitä ollaan Klubilla käyty, niin on ihan hyvä paketti kasassa.




...ja lopuksi vähän itsekehua.... :D  vielä oli vuoden takaiset opit mielessä viime sunnuntaina (kuva loppusparreista*).

Phase 3 of punch block series...

Näitä otetaan nyt loppusyksy aina sopivissa kohdissa tuon Caio Terran Modern Jiu Jitsu setin läpikäymisen oheen loppusparreissa.

*tuossa vaiheessa kaikki oli vielä hyvin, mutta sitten Harri tuli ohi alkoi jakamaan oikeutta vaparihanskoilla polvi vatsalta. Tuli äitiä ikävä...

Ei kommentteja: