sunnuntai 14. lokakuuta 2012

#670 BJJ-Klubi

Peruslämpöjen jälkeen lämmiteltiin vielä Kimuran puolustustamisilla ja päivän tekniikoina oli suoran käsilukon puolustaminen guardista. Sparrit vedettiin rivisparrina. Kivaa oli painia, eteenkin Harrin kanssa kun en ollut ennen hänen kanssaan paininut. Hienoa kun on uusia kokeneita kavereita tullut Hipkoon treenailemaan. Hienon x-guardi sweepin haki syvästä halfguardista.

Pitäisikin olla enemmän kaikille seuroille avoimia Open Mat tyyppisiä tilaisuuksia, kuten MMA-Vantaa on järjestänyt mihin kaikki voisi tulla sparrailemaan hyvässä hengessä. Kisoissahan pääsee tietenkin kokeilemaan, mutta tuollaiset openmat sessiot olisi mainioita, kun ei tarvitsisi otsa rypyssä vääntää ja kohottaisi varmaan koko suomenkin BJJ-tasoa, kun tekniikat ja tyylit leviäisivät vielä paremmin.

Hyvin huomasi tänäänkin uusien kavereiden kanssa, että sieltä tule semmoista settiä mihin Hipkossa on harvemmin törmännyt ja sitten sellaiset jutut mitkä eivät enää millään mene tuttuihin kavereihin onnistuu vähemmän tuttujen kanssa.

Harmittaa, että jäi se edellinen MMA-Vantaan open mat välistä toivottavasti tulee pian uusia. Pitää kysellä voitaisiko mekin järjestään...

Ei kommentteja: