maanantai 15. lokakuuta 2012

#671 BJJ - Maanantaipainit ja kisastudio

Alla Metamoris Spoilereita

Maanantaipaineissa vedettiin taas reippaat alkulämmöt ja tekniikkana katsottiin singleleg guardin torppaamista. Ensimmäisessä drillissä siirrettiin kaveri pää jalan ulkopuolelle ja siitä otettiin selkä. Toisessa puskettiin crosspass ja siitä spinnillä selän puolella. Kolmannessa sama alku mutta crosspass:stä reverse halfguardiin ja siitä sitten pompulla takaisin ja selän otto ninjarollilla.

Hyvien drillien jälkeen "alettiin töihin", eli kaksi minuuttisia avoimesta guardista ja lopuksi kymmenen minuutin piirijuoksu, josta kaksi paria aina keskelle - lähdettiin guardiin hyppäämällä.

Hyvien ja rankkojen treenien jälkeen siirryttiin alakertaan Macaco-Branco kauppaan, jossa kaupan suljettua pidettiin kisastudiota ja katsottiin mahti-eventti Metamoris. Todella hyviä matseja ja homma muuttui todella erilaiseksi, kun kaverit eivät väijyneet pisteitä vaan lopetus piti hakea 20 minuutissa tai muuten tuli tasapeli.

Kaikki matsit olivat viihdyttäviä, mutta parhaiten jäi mieleen Lovato Jr:n Kayron Gracien kaasuttaminen paineella ja kimuralla lopetus sekä Rorion Gracien 20 minuuttinen kamppailu tasapeliin Andre Galvaon kanssa.

Streamin saa ostettua vielä jälkikäteenkin:

ON DEMAND: The full Metamoris Pro event is now available for a full on-demand experience complete with submission replays, a five minute Helio Gracie tribute, and live commentary by Rener Gracie and Sean Peake. 

To purchase the full event please visit: www.metamoris.com/live-stream

NOTE: Be sure to disable cookies in your web browser preferences before you purchase.

EDIT: Jiu Jitsu laboratoorion analyysi eventistä ja youtube linkit matseihin:

http://thejiujitsulab.wordpress.com/2012/10/15/metamoris-pro-review-and-recap/

Suosittelen kuitenkin tuon eventin ostamista, jotta saadaan lisää näitä...

Ei kommentteja: