maanantai 22. lokakuuta 2012

TUTUSTU HIPKOON MAKSUTTA JA ILMAN SITOUTUMISTA LOKAKUUN AJAN!

Jos et vielä treenaa Hipkossa, nyt tartu tilaisuuteen ja aloita yhdessä kaverisi kanssa, koska kausi on vasta aluillaan ja pääsette hyvin mukaan syksyn kursseille.

Saatte tutustua viikon ajan täysin maksutta ja sitoumuksetta Hipkon lajeihin, ennen kuin teette päätöksen jatkaa harjoittelua! Jos jatkatte, saatte molemmat treenata vielä yhden kuukauden veloituksetta.

Jos et keksi sopivaa kaveria mukaan, tule joka tapauksessa treenaamaan viikoksi maksutta. Ota rauhassa selvää ja vakuutu, että sinulla on oikeasti paras fiilis treenata juuri Hipkossa!

Hipkon oppilaille: Kutsu kaverisi treenaamaan ja maksuton harjoittelukuukausi voi olla sinun! Mitä useampi kaverisi aloittaa harjoittelun, sitä useamman kuukauden saat harjoitella veloituksetta :)

Tutustu tarkemmin Liikuta Kaveriasi -kampanjan tuntuviin palkintoihin oheisesta linkistä. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro. Haluan ensimmäiseksi kiittää todella hyvästä blogista, jota olen seurannut jo pidemmän aikaa. Minulla olisi kysymys liittyen viikonloppu treenaamiseen hipkossa. Huomasin että teillä on joitain treenejä pe-su akselilla mukaanlukien sinun klubisi. Kysyisinkin, että käyttekö treenaamassa myös tuon virallisen aikataulun ulkopuolella viikonloppuisin? Pääseekö teille ikään kuin viikonloppu oppilaaksi, kun oma työni vie minut arjeksi aina pois pääkaupunkiseudulta. Bjj/nogi kokemusta minulla on n.parin vuoden ajalta. Kiitos jo etukäteen.

-A

Kristian kirjoitti...

Terve, Kiitos kiitoksista. :) Tuohon viikonlopputreenaamiseen. Hipkossa on tosiaan paljon mahdolliuuksia treenata. Launantaina on lähes joka viikonloppu porukkaa Metsälässä ja Rastilassa ja sitten on tosiaan tuo Klubi.

Viikonloppuoppilaskuviosta kannattaa laittaa viestiä Hipkoon info@hipko.fi . Osaavat sieltä parhaiten neuvoa. Perussopparihan on kuukausihinta jolla saa treenata kaikissa Hipkon treeneissä kaikilla saleilla. En ole varma onko siellä enää ns. 10 kerran kortteja tms. Kysymällä selviää.