torstai 8. marraskuuta 2012

#690 BJJ - Jesse

Nyt oli palauduttu kolme päivää reilun kolmen viikon tavallista tiiviimmästä treenijaksosta (23 treeniä - eikä pahemmin lepopäiviä). Lepo tuli todella tarpeen, vaikka ei mitään loukkaantumisia tullutkaan, niin aika totaalista kokovartalokolotusta alkoi olla 24h päivässä.

Suunnattiin Kontulaan Jessen treeneihin, jossa otettiin kevyet lämmöt, jonka jälkeen lähdettiin tutkimaan 50/50 purkua ja muutamia nilkkalukkoja. Purku oli tuttu Lucion 50/50 seminaarista muutaman vuoden takaa, josta on videokin:

BJJ: 50/50 Guard Seminar from steelduck on Vimeo.

Sparrit lähdettiin suoraan 50/50:stä ja olin omaksi ilokseni katsellut eilen tuota Buchechan Total Control DVD setin jalkalukko DVD:tä missä oli mainioita nilkkalukkoja 50/50:stä niitä sitten viljelin sen minkä kerkesin. Jessen kanssa jäi yritykseksi ja Jörgenin kanssa meni perinteiseksi tennikseksi, eli vaihdeltiin positioita hyvään tahtiin.

Oli todella kivaa vaikka kroppa selvästi on vielä väsynyt, joten otetaan tämä viikko rauhallisesti. Huomenna drilliä ja positiosparria harmaakarhujen kanssa ja sunnuntaina BJJ-Klubi missä vedetään ristikuristuksia mountista.




Ei kommentteja: