perjantai 28. joulukuuta 2012

#717 BJJ - Marko

Lämmiteltiin hyvällä perussetillä ryyditettynä reippaan pituisella lankutuksella - selkä näyttää peukkua. :) tekniikkaa ei sinäänsä treenattu. Muutama liikkumisharjoite ja sitten lähdettiin tahkoamaan 20sekunnin tehtävä sparrieriä, niin että päällä oleva kaveri vaihtuu kokoajan kiertävästi.

Ensin puolustettiin mounttia ja toinen kierros hyökättiin mountista. Käsitin puolustuksen vähän väärin ja jäkitin vain kyynerpäät kyljissä, vaikka olisi pitänyt yrittää aktiivisesti paeta. Eihän sitä kukaan auki saanut - paitsi Marko joko loikkasi mountista pystyyn ja veti pystystä suoran nilkkalukon.

Toinen kierrospari lähdettiin ukko selässä turvavyö kiinni ja taas oli todella hankala 20 sekunnissa saada mitään aikaiseksi - mounttiin päädyin pari kertaa ja yhden triangelista tehdyn käsilukon sain aikaiseksi. Puolustuksessa sain muistaakseni kaikki puolustettua - kerran oli kyllä bow and arrow todella lähellä.

Seuraavaksi sitten vedettiin kierros, että itse oli kiertävässä joukossa päällä mountissa 20sekuntia. Mitään hifistelyä ei tuossa ajassa ehtinyt tekemään vaan siirryin nopeasti mountista polvivatsalle ja siitä yritin reippaasti vain Cyborgin polvikuristusta - kolme kertaa onnistuin... (sori kaikille, se ei ole mikään Arte Suave liike - mutta oikein tehtynä toimii todella hyvänä verikuristuksena - polvi sulkee toisen puolen ja kaverin käsi josta nostetaan ylös toisen)

Seuraavaksi sitten taas alle ja avointa guardia alta lähdin hakemaan armdrageja tai singleleg guardia - muutama hyvä sweeppi onnistui ja Markon kanssa pääsin alta single legiin asti, mutta pölhönä annoin Markon ohjata pääni väärälle puolelle ja jäin giljotiiniin viedessäni Markoa tonttiin.

Päältä sitten pääsin treenaamaan pressure passingiä ja kuusi ensimmäistä menikin hyvin, mutta sitten alkoi ukko piiputtamaan ja vastaan minua taitavampia kavereita, joten kolmessa viimeisessä jouduin sweepatuksi.


Ei kommentteja: