lauantai 26. tammikuuta 2013

European Opens 2013

Noniin, nyt kisattu BJJ-European Opens:ssa kisattu ja oli huima kokememus. Suosittelen kaikille. Häviö tuli pisteillä, mutta katselin matsin videolta ja ei ihmeemmin pidä hävetä. Tein pari teknistä virhettä jotka kostautuivat saman tein, mutta minua ei lopetettu ja sain kaivettua vielä lopussa positioita parempaan suuntaan.

Nyt takaisin piirrustuspöydälle (=tatami) ja drillaamaan virheet pois pelistä. Kaveri meni vielä voittamaan koko sarjan... joten ensi vuonna otetaan revanssi. :D Hipko Seppo nappasi kultaa omassa sarjassaan ja Harri hopeaa omassaan.

Yritän kirjoittaa huomenna tai viimeistään alkuviikosta tarkemmin kisaraporttia, mutta nyt on pöydät varattu Brazilialaisessa Buffetissa ja juhlat alkaa ja huomenna katsomaan vielä mustavöiden adults sarjat.

Aivan hullun hieno reissu... tänne pitää tulla uudestaan.

Suuntaan täältä huomenna Brysseliin duunihommiin, joten tortaina nähdään tatamilla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogin fanina ois hieno saada matsi tänne näkyviin :)

Kristian kirjoitti...

Heh...katsotaan laitanko... ei ole kovin komeaa katsottavaa, kun rimpuilen muutaman minuutin alla halgguardissa kokeillen kaikki muistamiani pakenemisia paitsi sitä toimivaa ja sitten sivusidonnassa josta sitten palautan halfguariin ja kaivan underhookin ja kello soi..