torstai 24. tammikuuta 2013

European Opens - Päivä 1

Tänään marssittiin aamupalanjälkeen kisa-alueelle ihmettelemään tunnelmaa. Paikalla oli jo heti aamusta paljon väkeä ja eteisessä muutama koju myymässä pukuja, t-paitoja ja muuta asiaan liittyvää.

Katseltiin jonkin aikaa kisoja ja syötiin Acai, mysli, banaanikipot, jonka jälkeen lähdettiin kaupungille kiertelemään ja etsimään parturia, kun Nikitalla ja minulla on tukkaa yhtäpaljon, kun koko muulla porukalla yhteensä. Ei löytynyt parturia, mutta istuttiin torin laidalla kahvilla ja vedettiin munakkaat lounaaksi. Jonkin aikaa vielä käveltiin ympäriinsä vanhaa lissabonia ja sitten paineltiin takaisin hotellille päikkäreille....

Hotellissa porattiin jossain sen verran huolella (...noh..noh.. siis oikeasti porattiin, eli tehtiin remonttia...), että lepäilystä ei oikein tullut yhtään mitään (ei tarvitse ensi vuonna tulla A S Lisbon hotelliin). Lopulta olimme kaikki huoneella kalsareissa puvut kainalossa punnitsemassa Mikan vaakalla, vaa-alla (miten hitossa tuo sana taipuu), jotta huomenna ei tule ylläreitä. Omat matsit ovat vasta lauantaina ja vaaka näytti kilon alle, joten päätimme lähteä Karin kanssa syömään. Mika ja Seppo lähtivät lenkille ja muiden kanssa toiseen hotelliin saunomaan. Ravintolat aukeavat täällä näköjään vasta seitsemältä, joten ruuan saamisessa oli lievää säätämistä. Päädyttiin lopulta samaan buffettiin kuin eilen.

Ruuan jälkeen hotellille ja valmistautumaan huomiseen kisapäivään...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaa'alla

Anonyymi kirjoitti...

Moi Kristian!
Tsemppiä kisoihin pappa!BJJ hengessä mukana olen vaikka et minua tunnekkaan. :) Pärjasit tai et kannustan, joka tapauksessa erinomaisen blogin pitäjää!