keskiviikko 23. tammikuuta 2013

European Opens - Ilta 0

Tavattiin Hipkon porukka kello 1500 lentokentälä ja TAP:n checkin edessä parveili sellainen määrä ruttukorvia, että en ole ennen salin ulkopuolella nähnyt. Kyseinen lento taisi olla se paras tapa päästä Lissaboniin, sillä paikalla tuntui olevan lähes kaikki kilpailevat suomalaiset.

Lento meni Ryan Hall:n videoita tuijottaessa ja kuunnellessa Malmbergin tarinoita. Kentällä napattiin laukut linjalta ja hypättiin kahteen taksiin ja lähdettiin kohti Hotellia. Hotelli A S Lisbon on perus businesshotelli ja jaan kolmen hengen huoneen Nikitan ja Mikan kanssa - huoneessa on kolme sänkyä ja paljoa muuta sinne ei sitten mahdukkaan. 

Lähdettiin vielä illalla porukalla etsimään Sushi-paikkaa ja matkalla Toni rekrytoi paikallisen lenkeilijän nappaamaan porukasta kuvan hotellin viereiselää suihkulähteellä. Hipkon Porukasta puuttui vielä Harrit, jotka asuvat jossain naapurihotellissa ja matkasivat Pariisin kautta paikalle ja Tomi josta en tiedä missä hän majailee. Toni tiesi hemmetin hyvän buffet paikan minne sitten mentiin laittamaan painot kohdilleen. 

Tämän jälkeen takaisin hotellille ja nukkumaan huoneeseen jossa määkivä ilmastointi piti minut hereillä lähes koko yön. Korjaavat onneksi sen tänään tai sitten saadaan uusi huone. Nyt suunnataan kisaalueelle ihmettelemään....

Ei kommentteja: