keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

#772 BJJ - Timo

Tänään otettiin kunnon hikilämmöt Timon johdolla ja sitten lopputreeni vedettiin kolmenryhmissä kolminuuttisia paria vaihtaen, niin että yksi aina lepäsi. Eli tuli kuuden minuutin eriä, missä kaveri vaihtui puolivälissä. Tätä vedettiin lopputreenit kunnes lopussa vielä yksi seitsemän minuuttinen kaverin kanssa.

Kokeilin sparreissa kaikenlaisia uusia juttuja - jotkut toimi jotkut ei. Alla olevassa Galvaon viedeossa oleva legdrag tekniikka z-guardista toimi kaksi kertaa ja menee kyllä työkalupakkiin.

Fyysisesti aika rankat treenit - tässä taas sykedataa (Geek Alert!). En varmaan tämän jälkeen näitä tänne julkisesti tuuppaa - ainakaan joka treeneistä, mutta ajattelin että jos jotain kiinnostaa moinen data, niin tässä on ollut muutamia esimerkkejä:



Tässä sitten vielä toisenlainen käppyrä kolmen treenin (mistä olen tuota dataa kerännyt) kumuloituneesta rasituksesta. Eli tänään veti tuonne punaiselle, niin että huomenna treeni on "Not recommended". Itse asiassa vasta lauantaina alkaisi olla palautuminen sillä tasolla, että voisi vetää "kovat treenit". Mutta tuon mukaan perjantaina ollaan jo keltaisella, joten silloin voi vetää jo treenit, kunhan ei ihan maksimisykkeillä aja. 



4 kommenttia:

Marko kirjoitti...

Mä käytin tota systeemiä parivuotta sitten ja täytyy tunnustaa, että olin noin 5 kuukautta kroonisesti punasella. Aloin sittemmin jättämään sykevyön laittamatta osaan laji treeneistä, jotta kone ei jatkuvasti herjaisi liiasta reenistä. :). Torstaisin kokonaiskuorma oli järjestäen yli 600 ja usein lähellä 800. Tossa tuli fillarointi vuosaareen kaks treenin vetoa ja Vellun takuu kovat bokraus reenit jatietty fillarilla takas Haagaan :)

Kristian kirjoitti...

No, sun treenimäärillä en yhtään ihmettele... :) Luultavasti harkitsivat Polarilla ylimääräisen "You should be dead" alueen lisäämistä tuonne punaisen yläpuolelle. :D

Marko kirjoitti...

Timon vetämät bjj treenit noilta ajoilta näyttäs menneen mulla likimain tuonne 800 kalorin tietämille per treeni (1h 15 min).
Vertailun vuoksi samoihin aikoihin tunnin nyrkkeilyssä sain palamaan 1050 kaloria :)
Nyrkkeilyssä maksimisykkeet 194 tietämillä ja bjjssä maksimit jossain 180 tietämillä... Todellinen maksimi tuollon reilut 200(204 jos muistan oikein...)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Kristian!
Laittele vaan käppyröitä aina kun viitit tai näet tarpeelliseksi. Itse tykkään seurata myös harjoitusten kuormittavuutta.
Terveisin pappa :)