sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Reissussa...

Blogissa on vähän hiljaisempaa, kun olen reissussa ja täällä on aika hitaat linjat. Tarkoitus oli mennä täällä paikalliselle Gracie Barran salille treenaamaan, mutta paikan sinivöinen vetäjä ei ole pahemmin ensikontaksin jälkeen maileihin vastannut.

Toisaalta ei ihan hirvesti haittaa. Tänään tuli kokeiltua 25 vuoden tauon jälkeen purjelautailua ja omaksi yllätykseksi sehän oli kuin pyörällä ajo - eli homma oli aika hyvin lihasmuistissä.. Aikoinaan tuli surffattua Miessaaren selällä noin 90 litraisilla semisinkkereillä, mutta täällä otin varmuudeksi vähän isomman laudan, jotta en ajautuisi Afrikkaan. Yllättävän hyvin homma muistui mieleen ja jopa vesistartit onnistuivat. Ylihuomenna uudestaan, taitaa jäädät painimiset painimatta tällä reissulla, sen verran hauskaa tuo vesillä olo oli... vaimon kanssa mentiin myös pienellä katamariinilla pitkin Intian valtamerta. :)

Katsotaan nyt vielä tuleeko paikalliselta kaverilta vastausta. En tiedä missäpäin saarta sali sijaitsee, niin ei voi oikein paikalle vain pelmahtaakkaan.

Ei kommentteja: