tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kiko osaksi Hipkoa

Tässä Timon tiedote Hipkolaisille:

"Hipkon toiminta laajenee Espoon Leppävaaraan. Jukka ja Tiina Koivulinnun omistama menestyksellinen Kamppailu ja itsepuolustuskoulu Kiko, liittyy osaksi Hipkoa. Jukan ja Tiinan kanssa käydyn yhteisen pohdinnan jälkeen päädyttiin siihen lopputulokseen, että Hipko ostaa Kikon liiketoiminnan. Jukalla ja Tiinalla oli tarve jättää opetushommat ainakin toistaiseksi, joten katsoimme, että tämä ratkaisu on järkevin taataksemme oppilaille myös jatkossa korkeatasoista opetusta. 

Uutinen on monessa mielessä merkittävä. Kiko on ollut Jukalle kuin oma lapsi, joten jokainen voi ymmärtää, että opettamisesta ja koulusta luopuminen on isoa asia. Viidessä ja puolessa vuodessa Kikosta on kasvanut 300 oppilaan koulu, jossa on tunteja niin perheille, lapsille kuin aikuisillekkin. Tuntitarjonnassa on monipuolisesti taekwondoa, brasilian jiujitsua, MMA:ta, sekä erillaisia kuntotunteja. Tuntitarjonta ja sali fiilis on hyvin samanlainen kuin Hipkossakin. Olen itse pitänyt Kikolla 11:sta taekwondon vyökokeet, jolloin osa oppilaista on tullut tutuiksi kokeiden kautta. BJJ porukka on myös tullut tutuksi opetusvierailuiden aikana. Odotan, että syksyllä pääsen tutustumaan myös Kikon kuntopuolen harrastajiin. 

Olen ollut aina sitä mieltä, että Kiko on hieno paikka harjoitella ja olen tuntenut oloni Kikolla hyvin kodikkaaksi. Jukka on johtanut Kikoa hienolla tavalla ja nyt minulle on suotu kunnia jatkaa Jukan hienoa työtä, lupaan tehdä parhaani! Hipkossa olen tähdännyt aina siihen, että ”tatamillamme on paras fiilis ja oppiminen”. Lupaan tehdä töitä sen eteen, että sama toteutuu myös Kikon tatamilla. Kikolaisille tämä tarkoittaa myös sitä, että he ovat tervetulleita harjoittelemaan kaikille Hipkon saleille ja kaikki nykyiset Hipkolaiset voivat tulla harjoittelemaan Kikon salille. Nykyiset harjoitusmaksuthan kattavat oikeuden harjoitella kaikilla Hipkon saleilla. Tästä eteenpäin toivon, että olemme yhtä perhettä! 

Lue linkin takana oleva kirje, mikä on tänään lähetetty kaikille Kikolaisille: www.kiko.fi/Kiko_liittyy_osaksi_Hipkoa.pdf

Kikon ja Hipkon yhdistymisen myötä Hipko on Suomen suurin yksityinen kamppailu- ja itsepuolustuskoulu. 12-vuodessa Hipkosta on kasvanut jäsenmäärältään ja lajitarjonnaltaan myös yksi suurimmista yksityisistä kamppailu- ja itsepuolustuskouluista koko euroopan alueella ellei suurin. Yhdessä olemme nykyään jo melko iso perhe, isompi kuin pieni mieleni osasi koskaan kuvitellakkaan. Tämän me Hipkolaiset olemme tehneet yhdessä! 

Terveisin, Timo Räkköläinen Pääopettaja Hipko"

Ei kommentteja: