maanantai 5. elokuuta 2013

#817 BJJ

"Heräsin" ennen kukonlaulua ja totesin, että nyt pinnerrän aamupaineihin Kontulaan ennen duunia. Siellä oltiin seitsemän pintaan kaikki harmaakarhut ja pari muutakin. Oloa kuvasi todella hyvin tämän päivän Fokit:

http://nyt.fi/20130805-fok_it-331/

Drillattiin vähän sitä sun tätä ja sitten sparrailtiin muutama erä... Helion nyrkkikuristus oli taas mainio ja sen lisäksi tuli kokeiltuta tässä videossa olevaa rannelukkoa alta sivusidonnassa.. toimi yllättävän hyvin:



Itse onnistuin uimaan halfguard sweepistä suoraan Mikan ristikursitukseen. Pitää hahmottaa vähän tarkemmin missä ne kaverin kädet ovat, kun lähtee sweeppaamaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on Helion nyrkkikuristus?

Kristian kirjoitti...

Ei kai sen "virallinen nimi" ole Helion nyrkkikuristus, mutta bongasin sen aikoinaan Helio Gracie-kirjasta.

Kun makaa lowmountissa, niin ottaa saman puolen kauluksista molemmilta puolilta peukalo-otteen kiinni ja tunkee rystyset kaverin kaulaan valtimoiden kohdalle käyttäen kaulusta "leveragena"... Vähän rujo ja allalolevalle sangen epämielyttävä, mutta yllättävän toimiva lopetus.

Kristian kirjoitti...

...tai ei siis peukkuotteet vaan kauluksista vaan kiinni molemmilta puolilta kaulansivuilla ja sitten tunkee rystyset V muotoisesti kaulaan.