torstai 10. heinäkuuta 2014

#941, 942 BJJ - Lucio Linhares Seminaari

Lucio saapui lyhyelle lomalle Suomeen ja pääsi pitämään kahden päivän seminaarin Hipkossa. Tänään katsottiin Half guardia hieman knee shield tyyppisellä setupilla ja siitä muutama sweeppi hyvillä yksityiskohdilla. Pidettiin parinkymmenen minuutin tauko ja  lopuksi vielä sisäänmenoja deep halfguardiin, jotka olivat erittäin mieluisia minulle - menivät suoraan omaan peliin. Todella hyvää settiä taas kerran.




Kolmen ja puolen tunnin drillaamisen jälkeen vedettiin vielä rivisparria lähdöllä tuosta halfguardista. Aloitin ensimmäisen setin päältä, joka kesti varmaan kymmenen minuuttia. Oli sen verran tymäkkä vastustaja. Ykkösnyrkkini guardin ohituksessa on pakottaa halfguardiin ja siitä paineella ohi yhdistäen Lovaton tekniikka ja Raimo Postin seminaarista opittuja juttuja, joten kauhean mursuamisen päätteeksi sain kaivettua sivukuristuksen... Kaikki virta olikin sitten annettu tuohon erään kolmen tunnin drillin päälle.. joten seuraavat sparrit olivat lähinnä huvittavia. :)


Kun sparrit oli sparrattu, niin Lucio graduoi Pauli Jaakkolan mustalle vyölle. On kyllä aina yhtä hienoa nähdä, kun kaveri saa mustan vyön BJJ:ssä, kun tietää että siinä on vietetty vuosikausia tatamilla.

Onneksi olkoon!!!

Ei kommentteja: