perjantai 11. heinäkuuta 2014

#943, 944 BJJ - Lucio Linhares Seminaari ja ruskea vyö

Tänään oli paljon jännittänyt vyökoe ruskealle. Menimme paria tuntia ennen seminaarin alkua Metsälän alakertaan, missa Lucio ja Hipkon mustat vyöt pitivät meille vyökokeen. Käytiin läpi perusteet ja erilaisia comboja - pystystä ja tontissa.

Sitten alkoi itse seminaari ja en kyllä nyt ihan hirveästi muista tekniikoita, kun on kuuppa vielä aika hämmennyksessä vyön saamisesta. Onneksi tekniikat on videolla. Sweeppejä kuitenkin avoimesta guardista yms..

Sitten alkoi perinteinen BJJ Gauntlet, missä kaikilla oli niin mukavaa... Facebookissa on video tästä riemukkaasta rituaalista ja viikonlopun aikana pyrin saamaan kaiken materiaalin editoitua perinteiseksi seminaarivideoksi.

Oma gauntlet oli sangen intensiivinen - aika oli selvästi kullannut muistot... mutta lopussa jo sitten hymyillyttikin...

Päättäjäisissä graduoitiin myös kaksi mustaa vyötä Toni Haanpää ja Heisam Ahmed. Ruskeita saivat Benny Öhman, Lauri Ruutu, Esko Mäkelä, Tapsa Kuusniemi ja Harri Manninen ja minä. Tämän lisäksi muutama purppura ja sininen.

Hauskaa päivässä oli myös se, että sain Laurin ja Tapsan kanssa purppuran samaan aikaa vuonna 2010 ja otettiin sama kuva uusiksi. (tuossa ensimmäisenä).  Toivotaan että saadaan vielä kolmas kuva tulevaisuudessa näiden kaveriksi. :)

Viimeisessä kuvassa kaikki graduoidut sekä Thiaguinho, Lucio ja Timo.


Ei kommentteja: