lauantai 24. tammikuuta 2015

#998 BJJ ja Klubilla huomenna.

Lauantai on yleensä minun lepopäivä duuniviikon päätteeksi, mutta nyt oli pakko lähteä treenaamaan kahdesta syystä. Ensinnäkin oli mahdollisuus drillata Mikan kanssa kimuraa ja Dynamikellä on pahin kimura-peli mitä tiedän. Toiseksi Portugalista tulee takaisin lentokoneellinen Euroopan mestareista ja mitalistejä, niin pakko reenata että ei tule kuokkaan.

Laahustin kahdeksan pintaan autolle ylpeänä itsestäni, että olen todella kova reenaamaan kun olen tähän aikaan lauantaina menossa tatamille. Otin oikein aamunsarastuskuvankin. Huristelin tyytyväisenä itseeni kohti Kontulaan miettien miten minä treenaan ja muut on kotona nukkumassa.

Astun sisään Hipkon kontulan salille ja eiköhän siellä ole jo tatamilla kymmenisen kaveria täydessa sparrissa... huoh. No ainakin minäkin tulin paikalle... myöhässä.

No joo, sitten rullatiin ja drillattiin Mikan kanssa kimura-juttuja ja opin "secret-shit" juttuja. Reilun tunnin Kimuragripissä reuhtomisen jälkeen oli kyynärvarret aika hapoilla. Suunnitelmana oli vetää HPT treeni perään ja niin vedinkin... leuanvedot oli aika raskaita.

Hyvä treeni oli... Huomenna klubilla jatketaan selän ottoja Ryan Hall Back Attacks setin mukaan..

Ei kommentteja: