sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

#1018 BJJ - Santeri Lilius Seminaari

Tänään oli Klubilla Santeri Lilius seminaari. Santeri oli nyt jo neljättä kertaa meillä vetämässä seminaaria ja ei pettänyt tälläkään kertaan. Hyvää settiä koko pari tuntinen. Ensin ohitettiin paineella kneethrough tyylillä ja siitä vaihdettiin cross-pass:n eri variaatioihin. Napattiin vauhdissa kneebar ja sitten ohitettiin delarivaa ja vastattiin berimboloon.

Eilinen treenipäivä oli hieman turhan raskas pohjiksi ja olin jo valmiiksi hapoilla, saati sitten parin tunnin drillailun jälkeen. Rullailin lämmitellen ensimmäisen erän Esan kanssa ja sitten taputtelin moneen otteeseen Santerin kyydissä.

Seminaarissa oli tarkoitus arpoa Gamenessin puku, mutta enpä sitten ottanut paperia ja kynää mukaan, joten sovellettiin ja vedettiin kivisaksetpaperi-turnaus jonka voittaja saa hakea Total Shopista upouuden Gameness puvun. Onnea voittajalle.

Forssan herroille pitää antaa vähän nolona anteeksipyyntö, kun en finaalitilassani jaksanut enää pyöriä heidän kanssa. Vilkaisin kavereiden kukkakaalikorvia ja totesin väsyneessä, että kyyti olisi todennäköisesti semmoista, että parempi suunnata kotisohvalle palautumaan - getting old is a bitch. :D

Kaiken kaikkiaan mainio seminaari ja pitää toivoa, että Santeri tulee taas pian Suomen vierailulle ja jos olette menossa Malagalle päin, niin kannattaa ottaa Santeriin yhteyttä. Hän opettaa siellä BJJ:tä:
http://www.costadelsolff.com/index.php/actividades/brazilian-jiu-jitsu

Ei kommentteja: