keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

#1040 BJJ - Gaijin Academia de Jiu Jitsu

Tänään huristin rantatietä Fuengirolaan Gaijin Academia de Jiu Jitsuun ja oltiin Marekin kanssa sovittu, että vedän vähän pressure passing perusteita kavereille. Mukava porukka paikalla ja kaverit omaksuivat hyvin jutut. Itsellä meinasi happi loppua, kun lämpöä riittää ja en ole ennen englanniksi BJJ:tä ohjannut. Hauskaa hommaa ja ensi viikolla jatketaan samasta positiosta lisää skenaarioita.

Gaijinin yksi valttikortti on, että se sijaitsee aivan Fuengirolan keskustassa, joten siitä voi treeneistä kävellä vaikka uimaan (n. 100m) tai sitten syömään yhteen lukuisista ravintoloista. Oma suosikkini on aivan Gaijinin naapurissa sijaitseva mehujää/jäätelöbaari, jossa myydään oikeista hedelmistä käsintehtyjä mehujäitä. Söin kolme - vadelma, ananas ja passionhedelmän. Törkeen hyviä.

Huomenna menen taas Gaijinillä käymään, koska tapasin täällä kuntosalilla (käyn kolme kertaa viikossa täällä treenaamassa, jotta olen mahdollisimman hyvässä kunnossa polvileikkauksen aikaan elokuussa) pariskunnan jota kiinnostaa BJJ:n aloittaminen. Sovin että pidän mielellään introtunnin ja käydään läpi positiohierarkia ja muutamia perusjuttuja. Siitä voi sitten jatkaa hyvin Gaijinin tunneille.

Sen jälkeen mennään ajamaan kaverin vesijetillä... :)

Mehujäät ovat parhautta... :)

Ei kommentteja: