maanantai 9. marraskuuta 2015

#1068 BJJ

Aamupaineilla Karin kanssa. Sepi ja Teppo olivat tulleet paikalle jo aamuyöstä, joten liityimme hyvään seuraan. Drillattiin vähän kneeshieldin ohittamista ja sitten testattiin Sepiin, jonka knee shield on suorataa ärsyttävä. Turhaan drillattiin - ei auttanut. Sitten sparrattiin vähän tehtävä sparria ja lopuksi ihan perussparria.

Pitää ihmetellä tuota kneeshieldin ohittamista. Teoriassa pitäisi onnistua tällä Xanden tyylillä, mutta Seppo nappasi aina nilkasta kiinni ja sitten mentiin. Vaikka kuinka yritti pitää nilkan kaukana, niin jotenkin Sepi sen aina sieltä kaivoi. 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äkkiseltään tuli mieleen, että koitatko tarpeeksi paljon voittaa grippitaistelua? Kun kaveri lähtee sitä ulompaa nilkkaa tavottelemaan, niin itse koitan päällä painaa häntä selälleen ja ottaa samalla jomman kumman underhookin. Pyrin myös rikkomaan vastustajan kaikki mahdolliset otteet (en edes anna ottaa mistään kiinni) ja tehdä itse nopeita suorituksia. Mielestäni halffi yleensäkin on helpointa ohittaa nopeilla suorituksilla, jolloin toinen ei kerkeä puolustamaan. Vaikka siis ohittaisinkin kovalla paineella, niin saatan paikantullen yhtäkkiä muuttaakkin vauhdilla suuntaa ja BOOOM. Mikäli kaveri on todella hyvä halffissa, niin koitan nousta ylös ja lähteä sieltä hyppimään.

Anonyymi kirjoitti...

Ja vielä tohon Xanden videoon... Tuo lievegrippi on iha ok jos on kiire, mutta jos kerkee vähänkään asettelemaan niin ottaisin olkapään kohdalta kiinni, jotta kaverin saa oikesti painettua sinne selälleen. Samallakun painaa niin, kyynerpää tippuu kainaloon. Tai sitten lonkan kohdalta, niinkuin aedmakin tykkää tehdä. Sitä käyttää myös Mendesit ahkerasti puvulla ja ilman...

Kristian kirjoitti...

Terve, hyvä pointti tuo grippitaistelu... olen harrastaja kitaristi, niin tulee vähän suojeltua sormia ja vältän reuhtomasta ja Sepillä on ihan tolkuton grippi. Yritän lähinnä olla antamatta niitä hyviä, mutta jos ne saa kiinni niin olen vähän pulassa. Hyviä pointteja nuo muutin. pitää testata... kiinnostaisi tietää kuka on anonyymien vienkkien takana. :)