lauantai 2. tammikuuta 2016

#1085 BJJ ja uusi Harmaakarhu

Noin... 2016 ensimmäiset treenit on takana. Mentiin Harmaakarhujen kanssa Metsälään drillaamaan ja sparraamaan ja samalla vihittiin porukkaan uusi harmaakarhu Ossi H. Paikalla oli myös Thiago ja Ahola Bros.

Koruttomien Harmaakarhurituaalien jälkeen otettiin lämmöt ja alettiin treenaamaan. Itse sain kunnian päästä Teli-Petterin kanssa sparraamaan ja olikin kiinni pitelemistä. Heti kun ei ollut grippejä ja kunnon kontrollia kaverista, niin olin ihan kujalla missä mies menee. Homma onneksi helpottui hieman kunnon death gripeillä ja mursuamisella.

Telin jälkeen pääsin vielä ottamaan erän Thiagon kanssa ja nyt mentiin jo Warp-speediä - sain puolustaa mm lentävää triangelia yms. :D Kivaa oli painia, kun en ollut vähään aikaan kyseisten kavereiden kanssa päässyt painimaan, niin oli ihan uusia juttuja taas vastassa.

Lopuksi otettiin tietenkin pakolliset kuvat, joista laitoin tähän tämän pieleen menneen missä kaikki (paitsi ammattilaisten tasolle nousseet Rane ja Jörgen) hymyilee. Facebookista löytyy sitten se vakava oikea kuva - missä irvistellään asiaan kuuluvasti ja näytellään pahiksia.

Ei kommentteja: