perjantai 1. tammikuuta 2016

BJJ Vuosi 2015-2016

BJJ:n kannalta harmillisen rikkonainen vuosi. Juuri kun leikattu käsi alkoi olla painikunnossa, niin polvesta meni kierukka joka sitten kesällä leikattiin. Tuohon vielä sienet ja muut pikku krampit, niin treenikertoja tuli vain pateteettisen vajaa sata - aina tosin treenattiin kun oli vaan mahdollisuus ja kivaa on kaikesta huolimatta ollut, joten sen pohjalta ei voi valittaa.

Kehitystä ei pahemmin omasta mielestä ole päässyt tapahtumaan kaiken tämän vuoksi, joten 2016 pitäisi keskittyä muutamiin perusasioihin. Guardia voisi yksikertaistaa ja kehittää koko peli "lopullisesti" Carlson Gracien mantran päälle - sweep, crush, pass, submit. Muutama perus vanhan miehen alasvienti pitäisi drillata parempaan kuntoon. Pää tavoitteena on kuitenkin se sama mikä on ollut viimeiset vajaa 9 vuotta... treenataan niin, että voidaan treenata vielä 20-30 vuotta ja pääasia että on hauskaa.

Vuoden parhaita juttuja oli tolkuttoman hieno Harmaakarhujen porukka ja tietenkin koko Hipkon ja itseasiassa koko Suomen BJJ skene. Täällä on hyvä olla JiuJiutero... Hyvää 2016:sta kaikille.

Ei kommentteja: