sunnuntai 14. helmikuuta 2016

#1095 BJJ-Klubi

Tänään aloiteltiin taas nyrkkeilysessiolla Tompan johdolla. Vähän varjoa ja sitten pistareihin erilaisia komboja - väistöjä ja lyöntejä. Hyvää settiä taas.

Sitten mentiin mattoon drillaamalla leghook-alasvientiä clintchistä. Kerrattiin sivusidonnan pitämistä ja lopuksi mutusteltiin headlockista alta pakenemistä.

Käytiin pakeneminen kolmessa osassa. Sama alkukaikissa, mutta sitten joko saksi kuristus, päälle sivusidontaan siirtyminen tai sitten jos kaveri väkisin pitää edelleen headlockia, niin siirryttiin päälle ja siitä purettiin head lock, jonka jatkoksi suora käsilukko.

"Uutena" asiana osastolla "invisible jiujitsu", käytiin läpi oman framen linjassa pitämisen tärkeyttä ja vaikutti, että aika moni sai hyviä ahaa elämyksiä, miten tarvitsee käyttää paljon vähemmä voimaa ja tekniikka toimii paljon väkevämmin, kun keskittyy siihen että oma selkäranka on linjassa tuotettavan voiman suuntaan. Itse oivalsin tuon aikoinaan astanga joogasta ja Ryan Hall:n ja Gracien videoista ja asiaan oli pakko kiinnittää huomiota huonon selän kanssa.

Lopuksi sparrattiin lyönneillä ilman kelloa. Selvittyäni hengissä Meriläisen kanssa hyvän tovin taputin kimuraan (yllätys), jonka jälkeen virta olikin aika lopussa. Lähdin alta Oskarin (tuo spagaatissa oleva nuorimies) kanssa ja kun kauhean lyöntien väistelyn jälkeen oli vihdoin pääsemäisillään single legin kautta päälle, jouduin sprawlin ja polvilla päähän pommituksen uhriksi - olisin kuollut :D jos olisi vedetty täysillä... suoraan päin näköä. On kyllä aika eri laji, kun on kaikki aseet mukana. Hullun hauskaa. :)


Ei kommentteja: