sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

#1110 BJJ-Klubi

Huoh... töissä on taas neljänneksen viimeiset viikot menossa, eli tuolla 12 tuntistä päivää. Viikolla ei ole oikeastaa ehtinyt treenaamaan muuta kuin punttia vähän ja viikonloppunakin vain klubi josta en muistanut tässä hötäkässä edes kirjoittaa tänne blogiin ennenkuin nyt keskiviikko yönä klo 02.00..  Siirryin pari vuotta sitten isosta IT-talosta Amerikkalaiseen startuppiin rakentamaan skandinavian ja balttian toimintoja ja se on kyllä - kaikkien loukkaantumisten lisäksi - veroittanut treeniaikaa. Viime viikko oli sellainen, että nyt on vain pakko raivata aikaa viikko treeneille, muuten pää hajoaa. Eli nähdään tatamilla. Näin ei voi jatkua... :I

Klubilla viime sunnuntaina bokrailtiin taas alkulämmöiksi ja sitten kerrattiin over-under ohitusta, katsottiin sen "veljeä" eli kuten Faria kutsuu Over-Under Brother-ohitusta, jossa alla oleva grippi niputtaakin nilkan yli koko jalan. Vilkaistiin z-guardin ohitusta Lovaton tyyliin, koska se sopii hyvin over underin kaveriksi ja lopuksi tehtäväsparria.

Kylki antaa jo sparrata aika hyvin, mutta yhtään ei voi vääntää vastaan - eli jos oma tekniikka ns. kusee, niin sitten vaan mennään sweepin mukana, kun ei voi voimalla kompensoida tekniikan puutetta. Opettavaista painia. Oskari veti pari tosi hienoa deep-halfguard sweeppiä, jotka saa luvan näyttää mulle ensi sunnuntaina.. lähti sen verran kevyesti ja yllättävään suuntaan.

Kuvassa Teemu mättää pistareita Tompan opastuksella... hauskaa ja hyödyllistä lämmittelyä.


Ei kommentteja: