torstai 21. heinäkuuta 2016

#1128 BJJ

Vedän nyt loppukesäkauden torstaitreenit Kontulassa ja tänään aloitettiin Over-Under ohituksilla ja katsottiin perusversion yksityiskohtia ja miten nollataa guardiin veto, niin että päästään suoraan over underiin. Samalla teemalla mennään sunnuntaina klubila 10:30-12:00 ja tästä jatketaan sitten ensi tortaina. Hienosti porukka omaksui tekniikkaa ja näytti onnistuvat hyvin sparreissakin.

Loppusparreina vedettiin tehtäväsparrina overunder ohituksia. Parhaat linnanmäki-kokemukset sain vahvan judotaustan omaavalta kaverilta  (kuvassa).  Ohitin overunderilla ja kaveri kippasi minut suoraan ohituksen jatkoksi selälleen.

Ensimmäisellä kerralla oli aika wtf fiilis ja ei voinut kuin hihitellä. Toisella kerralla päätin, että nyt ei onnistu mutta ihan samalla kipillä mentiin taas vaikka tiesin mitä oli tulossa. Kaverilla oli hieno hahmotus tasapainosta matossa.

Kolmannella kerralla piti laittaa kaikki sensorit ulos ja hahmotin vihdoin mihin kippi perustui ja sain painon laitettua niin, että ei onnistunut. Tuo kippi on vaikea nollata ja pitää hamottaa mitä on tapahtumassa jos kaverilla on hiha ja vyö grippi.

Ei kommentteja: