tiistai 26. heinäkuuta 2016

#1130 BJJ

Ajaiduin NoGi drillitreeneihin ja drillattiin jalkalukkoja. Minä ja Kari drillattiin UAE-settiä fifty-fiftystä ja juniorit ;) veti honeyholea ja muuta EBI-meininkiä. Lopuksi muutama viisiminuuttinen jalkalukoilla.

Ei ollut helppoa, kun ei ole pukugrippeja, mutta kivaa oli silti. Sain pidettyä jonkin verran kavereita poissa minun jaloista mursuamalla halfguardista ja työntämällä "c-gripillä" kaveria kauemmas aina kun yritti könytä alle. Hieman douchebag move enkä ole ihan varma onko edes sallittu kisoissa mutta näytti toimivan vallan mainiosti. Kommenttia saa laittaa jos joku tietään saako C-gripillä työntää kaulasta kaveria kauemmas esim halfguardissa päällä jos alla oleva yrittää ängetä vaikka deep-halfguardiin? Linkissä kuva BJJEE.com:n sivulla olevaan Metamoris kuvaan, josssa Royler C-gripittää Eddie Bravoa.

Jäin sitten vanhanaikaiseen - eli olin alla ja kaveri houkutteli  kneeslide ohitusta tehdessään underhookin ja nappasi siitä sitten backstepillä honeyholen. Olisihan tuo jo pitänyt tietä, kun on itsekkin tuota drillannut, mutta tuo underhook tulee aika takaraivosta. Pitää opettaa lihasmuistille uusia temppuja.

Ei kommentteja: