sunnuntai 18. joulukuuta 2016

#1169 BJJ-Klubi

Q4 Amerikkalaisessa start-up:ssa ja taas oli todella pateettinen treeniviikko. Tänään ensimmäistä kertaa painimassa. Viikolla ehti vain Hipkon tiistain astanga-joogaa ja sitten torstaina lihasvoima treeniä. Alkaa vähän sylettämään tämä ja pitää pähkiä vuoden alussa miten ns. time-managementin saa paremmaksi, jotta pääsee sen minumi kolme kertaa viikossa edes vääntämään.

Noh, tammikuun alussa lähden reiluksi viikoksi UAE:hen Abe Dhabiin ottamaan Markolta ja sen kavereilta kuokkaan, joten siellä saa sentään painia niin paljon, kun kroppa antaa myöten. :)

Tänään Klubilla vedettiin yhteen syksyn aikana käyty selkä-tekniikat ja drillit. Päivän juhla hetki oli, kun saatiin neljästoista Harmaakarhu riveihin Aulikin täyttäessä tiukat pääsyvaatimukset. Tervetuloa Aulikki. :) Ainiin ja Tuukka on taas takaisin Hipkon tatamilla ja veti ihan "marcelona" sparrit. :)

Drillattiin selkädrilliä ja sitten katseltiin vähän miten sivusidonnasta saa haettua selän jekuttamalla kaveria kääntymään jommalle kummallae kyljelle. Rikottiin vähän kilpparia ja siitä otettiin turvavyö ja lopuksi tehtäväsparria lähdöllä selästä.

Ei kommentteja: