torstai 21. syyskuuta 2017

#1238-1242 BJJ - Klubeja ja Vieiran seminaari

Eilen oli Hipkon Metsälän salilla kolmen tunnin Leo Vieira seminaari. Setti koostui kolmesta osasta - pysty, päältä ja alta. Kaikissa oli kantavana konseptina paine ja se että pidetään omapostuura tiukasti, kunnes kaveri pitää "taukoa" omassa liikkeessän ja sitten hyökätään itse. Näin vastustaja joutuu olemaan kokoajan liikkeessä ja väsyy nopeammin.

Pystytekniikat olivat minulle aivan mainioita, toimivat hitaammallekkin. :)

Seminaarissa sai kaksi Harmaakarhua Steffi ja Harri mustat vyöt. Samaan aikaa vyön sai myös Mannisen Harri. Suuren onnittelut kaikille kolmelle. Aikamoinen virstan pylväs. :)




Muuten on tullut pidettyä Klubia (viime viikolla olin kipeä) ja käytyä tatamilla muutaman kerran. Nyt on menossa selkeästi sellainen suvantokohto JiuJitsussa, että mikään ei toimi ja treenihin on vaikea lähteä. Pitää istua alas ja pähkiä miten saada kipinää tähän touhuun. Viimeiset pari vuotta on ollut loukkaantumisten sarjaa jolloin ei ole saanut sellaista "hyvää boogieta" päälle.

Tuntuu vain, että mitään ei opi ja kroppaakin vain särkee. :D Tatamilla on onneksi edelleen kivaa, mutta sinne pääseminen on vaikeaa.

Vinkit ja kikkakolmoset treenisuvannon ylitykseen ovat tervetulleita.



Ei kommentteja: