maanantai 24. maaliskuuta 2008

#83 Lucio Sunnuntai Leirin päätöstreenit - BJJ

Homma alkoi peruspomppimisella, jota kesti hyvän aikaa. Pohkeet olivat viime viikon treeneistä valmiiksi aika hapoilla ja nyt vielä enemmän... :)

Tekniikat:

Giljotiini shootista. Tuntui oudolta siirtää etujalkaa ensin taaksepäin, kun on koko ikänsä oppinut liikkumaan juuri päinvastoin. Miettimällä se alkoi kuitenkin sujua. Erittäin tärkeää on saada kunnon Giljotiini-ote ennen kuin lähtee tekemään mitään muita liikkeitä. Kun ote oli turvattu, niin vetäistiin kaveri guardiin ja kiristettiin giljotiini.

Giljotiini sivusidonnasta. Annetaan kaverille tilaa lähteä kääntymään kilppariin, nostetaan kaverin jalkojen puoleinen ylös (eli noustaan tavallaa polviasentoon) ja kaivetaan Giljotiini-ote käsillä. Taaempi jalka pyörähtää polven varassa eteen ja "shootataan" lantio ja jalka kaverin alle ja nostetaan toinen jalka selän päälle. Lopetus.

Jatkuu edellisestä. Lasketaan hookkina oleva jalka maahan "leverageksi" ja selässä ollut jalka siirtyy hookiksi. Swiipataan yli ja lopetetaan mountista.

Vyöseremoniat:

Vöitä jaettiin ja selkänahat paukkuivat... en oikein tiedä miten päin olisin tuon sinisen kanssa. Odottelin sitä vasta joskus loppuvuodesta. Vähän hirvittää... Noh, nyt pitää kauhealla vauhdilla treenata, jotta tulee sinivyöolo. :)

Loppupainit. 30 minuuttia 3 minuutin eriä ilman taukoa, tuore ukko mounttiin joka välissä. Päätän heti ottaa (ehkä vähän turhaan - nyt harmittaa sekin) erittäin stallaavan strategian, eli etsin paikkoja missä voi levätä ja odottelen jos vastustaja tekee virheen.

Jocke: Käyttää polvea vatsalla mainiosti - Swiippaan kerran
Peter: Stallaan kolme minuuttia, ei paljoa kerrottavaa
Panu: Pyöritään kolme minuuttia - ei muista tarkemmin
Jere: Swiippaan itseni Jeren guardiin ja ohitan -> mounttiin ja siitä Armbar. :)
Iso Riuhtoja: Puolustan 3 minuuttia - swiippaan kerran.
Toinen 100kg+ kaveri: Swiippaan ja jään guardiin pelaamaan aikaa.
Jocke: Jocke saa Americanan... :) Swiippaan kerran
Henkka: Swiippaan ohitan guardin ja mounttiin.
Teo: Laittaa käden naamalle ja sitten tissi-hierontaa. Saan hengitettyä suupielellä. Sitten tulee jokin gi-kuristusjuttu, mutta saan käden väliin ja päätän, että en taputa vaikka taju lähtis ja sitä sitten väännetään loppuerä.
Timo: Timo jatkaa Teon Tissitukahdutuslinjalla, mutta se on liian hyvässä kunnossa, että saisi tarpeeksi tissiä naamaan. Sitten pyörähdän jotenkin suoraan triangeliin (pitää kysyä miten tuo tapahtui). Timo päästi irti ja sitten räpistelin pateettisesti loppuerän.

30 min paini oli kivaa...

2 kommenttia:

timppa kirjoitti...

Onneksi olkoon Kristian! Olit ansainnut sinisen vyön. Tämä sinun blogi on hyvä ja treenia asiat tulee huolella prosessoitua. Varmasti oma peli kehittyy ja vahvistuu.

Kristian kirjoitti...

Kiitos kiitos... Tämä blogi laittaa käymään läpi nämä asiat aika tarkkaan... Pitää esimerkiksi selvittää sinun kanssa, miten pohjustit sen triangelin loppupaineissa sunnuntaina. Kävelin suoraan "ansaan"...