tiistai 15. huhtikuuta 2008

#92 Perustekniikka 6 - Timo

Kolmannen kerran tunti nro 6... :D

Kerrattiin taas kuristukset takaa, mikä oli hyvä juttu, kun minulta näyttää jäävän aina nuo parittomat tunnit käymättä - eli nyt on käymättä 3 ja 5. Olisi hyvä jos tuota ohjelmaa vedettäisiin limittäin eri viikolla. Nyppii, kun jää tunteja väliin ja sitten jollain tunnilla tulee käytyä 3 kertaa. Kertaus on kyllä erittäin hyvästä - eli pitäisi varmaan käydä kaikilla kolme kertaa... :)


Tekniikat olivat siis samat, kuin kahdella edellisellä.

Painit - Lähdettiin selästä ja lopetettiin jos pääsi pois tai tuli lopetus.

1. Se sinivöinen olisikohan se Jani... ?? Lähdin edestä - menin ensin väärälle puolelle, mutta sitten Timon opastuksella oikeaan suuntaan ja sain lopuksi vedettyä kaverin guardiin.

Siirryin taakse. Kaveri työntyi suoraan taakse ja sain samantien body-triangelin. Roikuin kiinni kuin takiainen ja sain lopulta RNC:n

2. Toinen sinivöinen. Lähdin edestä. Työnsin sivulle ja taakse, mutta en saanut jalkaa ohjattua halfguardiin, joten kaveri pääsi mounttiin. Tapeltiin aika pitkään mountissa ja sitten Timo pyysi vaihtamaan. Siirryin taakse. Sama juttu kuin ensimmäisessä painissa. Sain Body triangelin heti lähdöstä ja sitten pyörittiin. Kaveri puolusti kaulaa hyvin ja kesti pitkään kunnes sain käden kunnolla kurkulle. Aloin kiristämään kuristusta ja sitten soi kello - en ehtinyt.

3. Valkovöinen kaksi natsaa. Lähdin edestä ja pääsin sivulle, mutta en taaskaan saanut jalkaa työnnettyä halfguardiin ja kaveri pääsi sivusidontaan ja alkoi hakemaan Amerikanaa. Ote oli jo kunnolla kiinni, kun puolustin ja sain swiipattua ja itseni irti tilanteesta - jouduin guardiin. Lähdin ohittamaan, mutta kaverilla oli ihan tolkuttoman hyvä ja aktiivinen guardi. Jouduin ehkä hienoimpaa swiippaukseen, mihin olen koskaan joutunut. Kaveri nosti minut ilmaan ja pudotti suoraan arm-baariin tap tap.. :O Jatkettiin... yritin päästä guardista ohi, mutta kaveri pelasi todella hyvin ja olin kokoajan epätasapainossa ja lopulta jouduin triangeliin, josta (viimeisillä voimilla) taistelin itseni irti... aika loppui. Olin aivan vastaan tulija koko erän... onneksi Timo kertoi, että kaveri on treenannut 6 vuotta, joten ei harmittanut yhtään. :)

Näin myöhemmin ajateltuna olisi pitänyt pysyä Gameplanissä ja pyrkiä tekemään puhdasta tekniikkaa. Yritin koko erän "oikoa" ohituksissa ja eli en lähtenyt tekemään kunnolla tiukkaa tekniikkaa vaan yritin vain pynkeä guardista lähi, joka kostautui swiippeinä. Stick to the plan!!!

Ei kommentteja: