lauantai 3. toukokuuta 2008

#104 Alex Monsalve - 8. ja leirin viimeinen päivä - Lukkopaini

Päätin mennä lauantain molempiin treeneihin, koska ensi viikolla saisi levätä väkisin tatuoinnin vuoksi. Aamulla klo 11 aloitettiin lukkopainiharjoituksella ja lämmiteltiin mukavilla venyttävillä harjoittelilla.

Tekniikkana oli Halfguardista alta Kimuran eri variaatioita:

1. Lukitse 4-ote ja työnnä pää toisen syliin jos vastustaja antaa käden olla vapaana niin siirrä lantion paino toiselle puolella ja lopeta Kimuralla.

2. Jos vastustaja lukitsee kätensä yhteen ja puolustaa Kimuraa, niin swiippaa yli ja käännä lantio reverse-suvusidontaan vapaulta jalka halfguardista jos mahdollista ja siirrä jalka pään yli ja lopeta Kimuralla.

3. Toinen vaihtoehto - laita pää maahan tueksi ja kävele jalka pään yli ja koukkaa pää polven taaksi. Teek kuperkeikka ja tuo vastustaja jalkojen väliin päälle. Lukitse nilkat ja lopeta Kimuralla.

Painit: Painittiin kaikista eri positioista päältä ja alta. Parina oli se sinivöinen neiti, joten laitoin voiman ja paineen käytön nollaan ja pyrin painimaan ainoastaan tekniikalla. Oli ihan hyvä harjoitus ja sain keskittyä puhtaaseen tekniikkaan.

Ei kommentteja: