maanantai 28. heinäkuuta 2008

#120 BJJ - Jesse

Alkulämmittelyt: Nallepiiriä ja sitten viikinkipainia, josta vanha mies ei oikein tykännyt, kun reuhdotaan kylmänä. Lämpimänä olisi ollut ihan kiva, joskin tuossa tuli kyllä lämmin, mutta sormet myös taittu ja niskaan sattu.

Tekniikkana käytiin halfguardista siirtyminen hook-guardiin ja muutama swiippi.

1. Halfguardissa alla ota sisemmällä kädellä puntista kiinni ja shrimppaa vähän niin, että saat ulomman jalan hookin sisään. Toinen käsi sitoo vastustajan kättä ottamalla esim. vyöstä kiinni. Käännytään selälle ja nostetaan hookilla vastustajaa niin, että saadaan toinenkin hookki sisään.

2. Sama alku mutta nostovaiheessa vapautetaan sisempi jalka ja pudotetaan toinen sen päälle kyljilteen ja pyörähdetään mounttiin.

3. Siis häh? Ei pystynyt ymmärtämään.

Painit. Ensin positiopainia ja sitten normaalia halfguardista.

1. En muista nimeä (sininen). Vuoroteltiin päältä. Jesseltä tuli hyvä vinkki. Pitää pitää jalat auki guardissa. Jos polvet menee yhteen niin toinen pääsee ohi. Ykköstekniikka toimi pari kertaa mainiosti.

2. Painia halfguardista. Marko (purppura). Lähdin päältä ja meni ihan OK. Pystyi jopa vähän miettimään hyökkäyksiä, joskin pääsääntöisesti oli puolustustaistelua pääsin jopa kerran Kimurasta karkuun. Lopulta näin hyvän jalkalukkotilanteen (Lucion Leiriltä) ja nappasin suoran akilleslukon ristiin. Väänsin kohtuullisesti (En halua repiä jalkalukkoja) ja Marko ei täppää. Marko sai jalat siivottua kyljeltä ja lähti ylös avaamaan lukkoa. Päästin irti ja yritin estää sivusidontaan pääsyä, mutta marko meni suoraan North Southiin ja haki Kimuran. Aloitettiin uudestaa ja Marko oli päällä. En oikeastaan ehtinyt ottaa otetta, kun Marko tuli ohi -> North South -> Kimura -> Aika loppui.

Niska tuntui treenien jälkeen todella epämielyttävältä. Rutisi aivan tolkuttomasti ja tuntui epämielyttävän löysältä. Saa nähdä mitä tästä tulee... :(

Ei kommentteja: