torstai 27. marraskuuta 2008

#140 BJJ - Timo

Peruslämmittelyt ja tekniikkana Halfguard Sweep ja kuristus:

Vastustaja on päällä 100kg HalfGuard asennossa. kaiva sisäpuolen kädellä vastustajan gi auki ja syötä helma ulkopuolen kädelle joka ottaa sen vastaa hartian takaan löysällä otteella - eli ei vedä helmaa kireelle. Jalat vaihtavat paikkaa niin, että pääsen tekemään kiertävän sillan sisäpuolelle, joka pakottaa vastustajan nostamaan polven ylös. Työnnä sisäpuolen käsi polven alta jalan ympäri ja pudota helma ulkokädestä sisäkädelle. Oma ulkokyynerpää sisään, jotta vastustaja ei pysty postaamaan kättä sweepatessa ja sitten muilutat kroppaa vastustajan alle niin, että tasapaino siirtyy ulkopuolelle ja lupuksi sweeppaat ja otat sivusidonnan.

Sama alku, mutta kiertävän sweepin lopuksi sisäkäsi ottaa baseball-kuristusotteen kauluksesta (toinen käsi on niskantakana) ja sitten käännytään ulkopuolelle ja kiristetään kuristus.

Painit:

Jesse (p2): Oli tosi väsynyt ja antoi rauhallisesti vastusta. Lähdettiin pystystä, vedin suoraan "lucio-riihimäki-halfguardiin". Jonkin aikaa rimpuiltuani pääsi kuin pääsinkin päälle ja reverse sivusidontaan ja siitä vielä mounttiin. :o Yritin ezekiliä, Jesse puolusti. Siirryin ylä mounttiin ja uhkasin kauluskuristuksella ja käsilukolla ja sitten sain jalan käden yli trianeliin. Käänsin selälleni, jotta saisin kunnolla kiristettyä ja sainkin ja Jesse taputti... :o Antoi kyllä selvästi minun tehdä, mutta kivalta silti tuntui kun sai tehdä tuollaisen sarjan ja sai sopivasti vastusta koko ajan.

Sami (S1) Vedin halfguardiin, pääsi irti palautin kilpparin kautta halfguardiin x 3 ja neljännellä käsi jäi roikkumaan niin, että Sami sai siihen Kimuran.. höh.

Nuori (v2): Menin rättiohituksella guardista ohi ja mounttiin ja kuristin "bow and arrow" kuristuksella.

Ei kommentteja: