lauantai 6. joulukuuta 2008

#144 BJJ - Lucio Closed Guard seminaari

Lämmiteltiin ja käytiin läpi:

Bump sweep
Swing Sweep
ja se sama versio mitä käytiin Timon aamutunnilla. 

Painit Guardista - ohi tai sweeppi/lopetus.

1. Joku Nogi kaveri: Olin ensin alla. Yritin ensin jotain guardista, mutta olin aika aseeton, kun ei ollut Gi:tä kaverilla. Yritin swing sweeppiä, mutta meni plörinäksi ja kaveri pääsi halfguardiin. Sweet times... menin syvään halfguardiin ja sweeppasin. hehe. 

Seuraavaksi olin päällä. Ohitin Lucion Kontulassa opettamalla matalalla ohituksellä. 

2. Joku (s2). Lähdin päältä. Yritin rätti ohitusta ja käsi pääsi irti räpellettiin muutama minuutti ja kaveri sweeppasi... höh. Siirryin alle otin lähdöstä kauluskuristuksen (Estima style), joka oli aika tiukka, mutta sitten lipesi. Kaveri ohitti "kostoksi" rätti ohituksella. heh. 

3. Joku (V). Olin alla ja päästin halguardiin ja sain vedettyä aivan helmen sweepin suoraan Lucion videolta. Päädyin päälle ja erän olisi pitänyt loppua siihen, mutta kaveri siltasi ja veti takaisin guardiin. Jatkettiin siitä sitten suoraan. Kaveri otta erittäin sähäkän Rubberguardin ja siitä suoraan omoplataan. pyörähdin jä päädyin triangeliin. Se oli hieno kokonaisuus ja en ollut ennen paininut niin notkea kaverin kanssa. Rubberguard oli kuulemma sen lempi juttu. :) Sen huomasi. 

Älyttömän fyysisiä painijoita tuolla Espoon kehähailla, kokoajan tuli vastaanotettua kipua jostain kyynerpäästä tai polvesta. Joutui säätämään omaa painia erilaiseksi.  

Ei kommentteja: